Androidgemist.nl Player

Androidgemist.nl Player 2.1.3

Uitzending gemist voor alle Android-telefoons

Uitzending gemist voor alle Android-telefoons Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Groot aanbod zenders
  • Werkt op elke Android-telefoon

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Uitzending gemist voor alle Android-telefoons

Let op: helaas ligt de website van Androidgemist.nl plat, waardoor deze app mogelijk niet werkt. Als alternatief raden wij de app Gemist! aan.

Kijk je graag televisie maar ben je niet altijd thuis op het juiste moment? Dan is het tijd om Androidgemist.nl Player te installeren, want zo krijg je het hele aanbod van Uitzending gemist én meer gratis & voor niets op je Android-toestel.

Eigenlijk is het toeval dat we de Androidgemist.nl Player recenseren, want we hadden onze pijlen op de Uitzending Gemist-app gericht. Helaas werkt deze applicatie lang niet op alle telefoons met Android en werkt het ook niet als je woonachtig bent in het buitenland! Dat is nogal een domper, vooral vanwege de functionaliteit van de service voor expats! Vrees niet, want Androidgemist.nl Player vult de leemte met een prachtige app die Uitzending Gemist aanvult met onder andere RTL Gemist en SBS6 Gemist!

Androidgemist.nl Player lijkt in eerste instantie een verzameling links. De software opent dan ook gewoon de browser om bij content te komen. Dat is helemaal niet erg, want Androidgemist.nl Player toont kort erna wel degelijk de programma's op je Android-telefoon. De inhoud is veel uitgebreider dan bij Uitzending Gemist en werkt na installatie van een plugin zelfs op telefoons zonder ondersteuning voor Flash! Het aanbod is gevarieerd: van publieke programma's als 3 op Reis tot commerciële succesnummers als 'De Grote Verhuizing'!

Androidgemist.nl Player is een kundig instrument voor het bekijken van televisieprogramma's op je Android-telefoon of tablet. De applicatie gaat verder dan Uitzending Gemist en is hierdoor perfect voor mensen die in het buitenland wonen of voor diegenen die gewoon graag tv kijken in hun eigen tijd.

Meeste downloads Video voor Android

Meer
Androidgemist.nl Player

Download

Androidgemist.nl Player 2.1.3

Beoordelingen about Androidgemist.nl Player